Címlap Úszás Kapcsolat
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Névnap

Ma 2019. október 15., kedd, Teréz napja van. Holnap Gál napja lesz.

Időjárás

Edzők, oktatók elérhetősége

Az alábbi e-mail címeken és telefonszámon érdeklődhetnek munkatársainktól edzésekkel és oktatással kapcsolatos kérdésekben.

# Név Beosztás E-mail Telefon Mobiltelefon
1 Poczó Elemér Vezetőedző, edző Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
2 Bálint Zoltán Versenyző csoport edzője Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
3 Veszelszkiné Paksi Csilla Óvodai oktatásvezető, rekreációs csoportvezető Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
4 Szabó László Versenyelőkészítő csoport edzője, úszásoktató Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
5 Nagy Nikolett Úszásoktató Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
6 Várnagy Kinga Úszásoktató Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
Copyright © 2019 Kesi.hu. Minden jog fenntartva.
Készítette: DemiDesign