Címlap Röplabda
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Névnap

Ma 2019. december 15., vasárnap, Valér napja van. Holnap Etelka és Aletta napja lesz.

Időjárás

Röplabda szakosztály bemutatkozása
Történetünk

 

 

Röplabda Szakosztályunk a Kecskeméti Sportiskola keretein belül végzi tevékenységét és munkáját közel 10 éve a Sportiskola megalakulása óta. Szakmai hátteret a 12 fős edzői stáb 1-1 fő leány-fiú vezetőedző, valamint 1 szakmai igazgató biztosította nap, mint nap.

Csapataink megfelelő körülmények között, mintegy 260 utánpótlás korú leány-fiú gyermekekkel foglalkoznak a mindennapokban edzőink. Kecskeméti röplabdázás sikeres múlttal rendelkezik, melyhez nélkülözhetetlen velejárója a komoly szakmai együttműködések. Ezeket figyelembe véve a Kecskeméti Sportiskola Röplabda Szakosztály már évekkel ezelőtt együttműködési megállapodást kötött a Kecskeméti Röplabda Kft. (férfi NB1) és a RÖPKE Kecskeméti Röplabda Sportegyesület (női NB2) felnőtt csapatokkal, melynek értelmében serdülő korosztály után a legtehetségesebb fiatal sportolóinkat átadjuk a felnőtt csapatok részére, annak érdekében, hogy sportolói pályafutásuk töretlenül tovább fejlődhessen.

 

A 2019/2020-as évben a röplabda szakosztály 12 csapatott indítottunk a korosztályos bajnokságokban valamint 1 csapattal méretettjük meg magunkat szuper-mini bajnokságban.

 

 


Copyright © 2019 Kesi.hu. Minden jog fenntartva.
Készítette: DemiDesign