Címlap Hírek
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Névnap

Ma 2019. december 15., vasárnap, Valér napja van. Holnap Etelka és Aletta napja lesz.

Időjárás

KESI - Hírek
Évzáró ünnepség a KESI-ben
2017. december 14. csütörtök, 08:12

Megtelt a Messzi István Sportcsarnok december 13-án, szerda este, amikor a Kecskeméti Sportiskola (KESI) vezetése az edzőknek és az iskola mintegy ezer versenyzőjének kívánt áldott boldog karácsonyt.

A közös bemelegítés után játékos vetélkedő következett a KESI szakosztályai között. A versenyt - és egyben a tortát is - az atléták nyerték.

GALÉRIA

A sportiskolásokat köszöntötte Salacz László országgyűlési képviselő, aki ma is aktívan sportol, a Parlament foci csapatában játszik. A jövő szempontjából reménytelinek nevezte, hogy egyre több gyermek sportol Kecskeméten. És ehhez a növekvő tendenciához egyre jobb feltételeket biztosít a sportiskola.

Ivkovicné Béres Tímea, a Hírös Sport Nonprofit Kft. sportszakmai igazgatója, megköszönte az edzők egész évben végzett munkáját, és karácsonyi ajándékokat adott át számukra.

A rendezvényen megjelent Bogasov István, önkormányzati képviselő, a Sport Munkacsoport elnöke is.

Jelenleg 13 szakosztályban sportolnak a gyermekek.

 
Évnyitó a Kecskeméti Sportiskolában
2017. október 09. hétfő, 14:09

Megtartotta évnyitóját a Kecskeméti Sportiskola (KESI) is szombat délelőtt a Messzi István Sportcsarnokban. A KESI kilenc szakosztálya közel ezer gyermeket mozgat meg az új szezonban, akik közül a tavalyi bajnoki szezon legjobbjai év sportolója díjban részesültek.

Az ünnepségen részt vett Bogasov István önkormányzati képviselő, a városi Sport Munkacsoport vezetője aki elmondta - a rendszeres sportolás fegyelemre és rendszerességre nevel, pontosságra szoktat, ezért fontos már kisiskolás korban elkezdeni. Emellett a tanulmányoknál is előnyt jelent, hiszen a sportok hozzászoktatják őket a valódi versenyhelyzetekhez való megbirkózáshoz. Szenes Márton, a Hírös Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője megköszönte a Sportiskolának hogy megteremtették a lehetőséget a sportolni vágyó fiatalok számára, a növendékeknek pedig, hogy elvállalják és akarják csinálni. Ivkovicné Béres Tímea, utóbbi szervezet sportszakmai igazgatója kívánt sikeres évet a diákoknak. A gyerekek nevében az országosan jegyezett 7 éves úszótehetség, Mohay Janka mondott köszöntőt, elárulta, hogy Hosszú Katinka és Egerszegi Krisztina a példaképei.

A köszöntők után átadták a nyolc sportág – kézilabda, vízilabda, röplabda, ökölvívás, úszás, asztalitenisz, dzsúdó, rögbi – legjobbjainak járó kitüntetéseket, az előző bajnoki szezon eredményei alapján. (Listájuk ide kattintva olvasható.)

Az évet megnyitó Ivkovicné Béres Tímea köszöntötte a vasárnap hatvanadik születésnapját ünneplő Nagysolymosi Sándort, a dzsúdosok vezetőedzőjét is.

Ezt követően fiú kézilabda szakosztály tartott bemutatót, az edzők pedig megkapták a felszereléseket, melegítőket, amelyeket szétosztottak a gyerekek között.

Galéria a képre kattintva érhető el!

 
Kecskeméti Sportiskola 2017/2018-as évnyitó ünnepsége
2017. október 03. kedd, 09:02

A Kecskeméti Sportiskola 2017. október 7-én, szombat délelőtt 10 órától tartja évnyitó ünnepségét a Messzi István Sportcsarnokban.


Program:

•  A Kecskeméti Sportiskola szakosztályainak bevonulása

•  Himnusz

•  A tulajdonos önkormányzat képviselőjének ünnepi köszöntője

•  Szenes Márton ügyvezető igazgató ünnepi köszöntője

•  Díjátadás és a díjazottakkal közös fénykép készítése a pályán

•  Ivkovicné Béres Tímea sportszakmai igazgató beszéde, mellyel jelképesen is megnyitja a szezont

•  A Kecskeméti Sportiskola kézilabda szakosztályának bemutatója

 

Minden kedves Érdeklődőt sok szeretettel várunk az ünnepségre!

 
KESI-karácsony: ezer versenyző ünnepelt a Messziben
2016. december 22. csütörtök, 11:52

Megtelt a Messzi István Sportcsarnok kedden este, amikor a Kecskeméti Sportiskola (KESI) vezetése az edzőknek és az iskola több mint ezer versenyzőjének kívánt áldott boldog karácsonyt.

Ivkovicné Béres Tímea, a Hírös Sport Nonprofit Kft. sportszakmai igazgatója köszöntőjében hangsúlyozta: sikeres évet zárt az iskola, kilenc sportágában egyre több gyerek jelentkezik, a létszám ebben az évben átlépte az ezer főt. Hozzátette: az Önkormányzat támogatása alapozza meg a KESI sikeres működését.

A sportiskolában 9 sportág 13 szakosztályában 930 gyermekkel végzi az oktató-nevelő sporttevékenységét.

Bővebben...
 
"HÍRÖS KECSKEMÉTIEK"
2016. november 18. péntek, 11:20

 
Szakmai kerekasztal megbeszélés az utánpótlás vízilabdáról
2016. október 03. hétfő, 13:04

Pénteken a Kecskeméti Sportiskola vízilabda szakosztálya szakmai tapasztalatcserét rendezett a Tropicarium – UVSE Nemzetközi Utánpótlás Vízilabda Tornán szereplő külföldi és a hazai csapatok edzőivel.

Bővebben:
 
Évnyitó a Kecskeméti Sportiskolában
2016. október 01. szombat, 15:55

 

 

 

Szombaton tartotta évnyitó ünnepségét a Messzi István Sportcsarnokban a Kecskeméti
Sportiskola (KESI), amelyben mintegy ezer fiatal sportol kilenc sportágban.

Bővebben:
 
KESI szezonnyitó ünnepség
2015. október 03. szombat, 12:20

KESI szezonnyitó ünnepség

"Ahol nem izzadsz meg az nem sport." Ezzel az idézettel kezdte ünnepi beszédét Szenes Márton, a Kecskeméti Sportiskolát működtető Hírös Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője a Kecskeméti Sportiskola ma délelőtti szezonnyitó ünnepségén.

A rendezvényen szép számmal képviseltették magukat a szakosztályok, ahol Feyér Zoltán, a Kecskeméti Sportiskola igazgatója köszöntötte a jelenlévőket. Az ünnepi bevonulást és a himnusz meghallgatását követően elsőként Bogasov István az önkormányzat Sport Munkacsoportjának vezetője köszöntötte a gyerekeket. Szenes Márton, a Hírös Sport Nonprofit Kft. ügyvezetőjének ünnepi köszöntője után Ivkovicné Béres Tímea sportszakmai igazgató jelképesen is megnyitotta a  2015/2016-os tanévet. A Kecskeméti Református Általános Iskola diákjainak ugrókötél bemutatóját követően pedig minden szakosztályban díjazták az a 2013/2014. év legkiemelkedőbb sportolóját is.

Bővebben...
 
49. Nemzetközi Gyermek Játékok Alkmaar (Hollandia)
2015. július 10. péntek, 12:21

2015. június 24-29. között Hollandiában, Alkmaar városban került megrendezésre a 49. Nemzetközi Gyermek Játékok program, amelyen 34 ország 76 városának több mint 1500 sportolója vett részt, közöttük a Kecskemét város fiatal sportolóiból álló delegáció.

A nyolc sportágat felvonultató rendezvényen Kecskemét a gyermek leány röplabda és a fiú labdarúgás sportágban 16 sportolóval képviseltette magát.14 csapat részvételével rendezték meg a leány röplabda versenyt. Görögország, Szlovénia 3 csapattal, Ízrael 2 csapattal, Írország, Kanada 2 csapattal,Törökország,Hollandia 3 csapattal.

A csoportkör első mérkőzésén bokatörés miatt elveszítettük egyik meghatározó játékosunkat Forgó Lilient, akit azonnal korházba szállítottak és begipszelték a lábát. A szükségképpen átalakított csapat pedig 2 – 1 arányú vereséget szenvedett a szlovén Mislinja csapatától, akik 3 éve a bajnoki címet elnyerték. A vereség azt jelentette, hogy a csapat a szokatlan lebonyolítási formának köszönhetően a „vigaszágra” került, ahol lehetősége volt akár a döntőig menetelni, ehhez azonban valamennyi soron következő ellenfelet le kellett győznie.

Bővebben...
 
Harmadik a KESI a sportiskolák között!
2014. április 24. csütörtök, 00:00


Idén 5. alkalommal tartották meg a Sportiskolák Országos Szövetségének gáláját, ahol az utánpótlásképző műhelyeket 2013-ban elért eredményeik alapján díjazták. A Kecskeméti Sportiskola bronzéremmel tért haza!

Bővebben...
 
Sportiskolás tanévnyitó díjátadóval
2012. szeptember 19. szerda, 15:17

2012. szeptember 15-én szombat délután tartotta a Kecskeméti Sportiskola az immár hagyományosnak mondható tanévnyitó ünnepségét. Már ötödik alkalommal indul a tanév/bajnoki év a Kecskeméti Sportiskola ifjú sportolói és edzői számára.

Nemzeti imánk, a Himnusz meghallgatása és eléneklése után Mák Kornél Kecskemét Megyei Jogú Város Alpolgármestere köszöntötte a megjelenteket. Kiemelte, különleges tanév elé nézünk, mivel az oktatásban lezajló változások alapjaiban fogják megváltoztatni az oktatási intézmények működését. Ez a sportiskolára is hatással van, hiszen az iskolák tornatermeit használja a sportszervezet. Mák Kornél alpolgármester úr egyúttal biztosította a jelenlévőket, hogy a változás a sportolók és edzők számára nem lesz érzékelhető, az a szakmai munkát, annak körülményeit nem befolyásolja. A Kecskeméti Sportiskola tanévét ezzel megnyitotta.

Bővebben...
 
Petra nyerte a fényképezőgépet!
2012. március 02. péntek, 08:12

A Lánchíd Utcai Általános Iskola negyedik osztályos tanulója, Juhász Petra nyerte az AZ-Land Kft. által felajánlott fényképezőgépet. Petra 1,5 éve jár kosarazni. Adamik Csilla edzőnél tanulja az alapokat. Nagyon sokan, jobbnál-jobb fotó küldtek a pályázóink, akik közül Petra lett a szerencsés nyertes. A beérkezett fotókból a http://www.facebook.com/KecskemetiSportiskola oldalunkon készítünk albumot.

Gratulálunk!

 
Együttmûködési megállapodás a Formazona Sportközpont és a Kesi között
2012. február 29. szerda, 18:59

A Formazona Sportközpont eddig is kiemelt partnere és támogatója volt a kecskeméti sportkluboknak és aktívan vett részt a helyi sportéletben.

Mostantól a régiónk legnagyobb utánpótlás nevelõ bázisa a Kecskeméti Sportiskola is „beállt a sorba”. A Kesi-ben közel ezer gyermek sportol rendszeresen,  akiknek ezentúl hétköznaponként  nagyon kedvezõ belépési lehetõségük lesz a FormaZonába 10 -15 óráig. Ehhez a sportiskolásoknak nem kell mást tenniük, csak regisztrálniuk a www.formazona.hu/kesi felületen.  Ahogy megkapják a sportolók a regisztrációt elfogadó email-t, már készíthetik is össze az „edzõcuccot”, hiszen az elsõ alkalom teljesen ingyenes lesz.

A Formazona  Sportközpont ezzel a gesztussal igyekszik támogatni, a kecskeméti fiatalok eredményes felkészülését.

 

 
« ElsőElőző123KövetkezőUtolsó »

1. oldal / 3
Copyright © 2019 Kesi.hu. Minden jog fenntartva.
Készítette: DemiDesign