Címlap Úszás Hírek, aktualitások
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Névnap

Ma 2019. október 15., kedd, Teréz napja van. Holnap Gál napja lesz.

Időjárás

Házi úszóversenyt rendezett az úszó szakosztály PDF Nyomtatás
2019. április 15. hétfő, 19:41

Április 13-án a KESI úszó szakosztálya második alkalommal rendezte meg a Kecskeméti Fürdőben a II. Tavaszi Házi Úszóversenyét. A rendezvényen 58, a KESI úszó szakosztályában úszó gyerek vett részt, akik 2007-2012 között születtek. A fiatal úszók a rangos eseményen összesen 21 versenyszámban mérhették össze úszótudásukat. A versenyen összesen 245 db rajt született. A KESI úszó szakosztályának dolgozói igyekeztek mindent megtenni azért, hogy a rendezvényről senki se távozzon üres kézzel, ezért a gyerek között összesen 147 db érmet (59 arany, 50 ezüst, 38 bronz), és 68 db oklevelet osztottak szét. Ezenfelül, a versenyszámok győztesei értékes Decathlon ajándékokban is részesültek. A rendezvénynek több célja volt. Egyrészt a most először versenyző gyerekek számára versenyzési lehetőség biztosítása hazai közönség előtt, így próbálva nekik segíteni a bennünk lévő feszültség oldásában, amit az első verseny okoz. Másrészt a sok éremnek és ajándéknak köszönhetően a gyerekeknek sikerüljön még inkább kedvet csinálni a sportág felé való elköteleződésben. Harmadrészt a már „rutinosnak” számító gyakorlott versenyzőknek, olyan verseny legyen biztosítva, ahol az úszott idők hivatalosak, így növelve a nyári úszóbajnokságokra a szintúszási esélyeket.

Poczó Elemér vezetőedző értékelése szerint, a rendezvény rendkívül sikeres volt, mert a sok elégedett és mosolygós arcon felül, 11 új szint született az országos delfin és cápa bajnokságokra, így jelenleg 12 főnek összesen 41 versenyszámban sikerült már kvalifikálnia magát – értékelte a versenyt

 

Az edzői-oktatói team tagjai: Poczó Elemér, Bálint Zoltán, Lukács Norbert, Várnagy Kinga, Nagy Nikolett, Tóth Dániel, Faragó Boglárka, Hajdu Enikő, Adamik Gábor.

 
Úszás Oktatás PDF Nyomtatás
2018. szeptember 03. hétfő, 11:41

Tisztelt Szülők!

 

2018 szeptemberére meghirdetett úszásoktatási csoportok mind hétköznap délutánra, mind a szombati napra megteltek. Sajnálattal közöljük, de jelenleg nem tudunk több jelentkezést elfogadni. Amint szabadulnak fel szabad férőhelyek, azt a Kecskeméti Sportiskola honlapján közzétesszük. Addig is szíves türelmüket kérjük!

 

Üdvözlettel:

 

KESI úszószakosztályának dolgozói

 
Úszás Oktatás 2018 PDF Nyomtatás
2018. augusztus 29. szerda, 11:21

 

Tisztelt Szülők!

 

A KESI úszó szakosztályában meghirdetett, 2018. szeptemberében induló délutáni úszásoktatásos csoportok megteltek, ide több jelentkezést sajnos nem tudunk elfogadni.

 

2018. szeptember 03-12 között, szombatonként "kis csoportos' úszásoktatásra lehet majd jelentkezni. Az oktatási tájékoztató és az oktatóhoz tartozó jelentkezési lap is a KESI honlapján lesz majd elérhető hétfőtől.

 

 

Megértésüket köszönjük!

 

 

Üdvözlettel:

 

KESI úszó szakosztály dolgozói

 

 
Az Úszás Napja 2018 PDF Nyomtatás
2018. június 04. hétfő, 06:13

 
Milák Kristóf világbajnok úszó volt a KESI házi úszóversenyének a vendége PDF Nyomtatás
2018. április 24. kedd, 08:01

Milák Kristóf ifjúsági világ- és Európa bajnok úszó volt a vendég a Kecskeméti Sportiskola (KESI) úszószakosztályának a házi úszóversenyén, amelyet szombaton rendeztek a Kecskeméti Fürdőben.

A szakosztály első tavaszi házi úszóversenyén 68, 8-11 év közötti gyerek 24 versenyszámban mérte össze úszótudását. A versenyt Ivkovicné Béres Tímea, a Hírös Sport Kft. sportszakmai igazgatója nyitotta meg, majd díjakat adott át Tőrös Károly, a Magyar Úszószövetség utánpótlás szakágvezetője. Nagy Zoltán, a Bácsvíz KVSC edzője is figyelte a fiatal tehetségeket.

Az úszószakosztály dolgozói igyekeztek mindent megtenni azért, hogy a rendezvényről senki se távozzon üres kézzen, ezért évjáratonként az I.-II.-III. helyezettek érem, míg a IV.-V.-VI. helyezettek oklevelet kaptak. Ezenfelül, verseny végén évjáratonként a legeredményesebb versenyzők külön díjazásban is részesültek.

Poczó Elemér vezetőedző elmondta: a versenyrendezésre a KESI megkapta az engedélyt a Magyar Úszószövetségtől is, így a versenyen úszott idők hivatalosak lesznek, és bekerülnek az úszóranglistába, ami azért lényeges, mert a nyári bajnokságokra a verseny egy újabb szintúszási lehetőség a gyerekek részére.

A szervezők további meglepetéssel készültek a gyerekeknek, mert meghívták Milák Kristóf ifjúsági világbajnok úszót.

Milák Kristóf többszörös ifjúsági Európa- és világbajnok, aki 2017-ben 17 évesen a felnőtt világbajnokságon ezüstérmet nyert 100 méter pillangón. Idén márciusban, a felnőtt magyar bajnokságon olyan jó időt úszott, amivel a mai napig is vezeti a felnőtt világranglistát.

Kristóf, a gyerekek legnagyobb örömére az eredményhirdetések alatt díjakat adott át, fényképes aláírásokat osztogatott, és a jelenlévők közös fotót is készíthettek vele.

Poczó Elemér vezetőedző értékelése szerint, a házi úszóverseny nagyon jól sikerült, amelyet mi sem bizonyítja jobban, minthogy a verseny előtt 9 főnek 24 versenyszámba volt szintje a nyári bajnokságokra, a verseny végére 14 főnek 36 versenyszámban sikerült ezt elérnie.

 

-Miden munkatársamnak köszönöm a segítséget, remélem jövőre ez siker folytatódni fog -tette hozzá.

 

 

 

 
« ElsőElőző1234567KövetkezőUtolsó »

1. oldal / 7
Copyright © 2019 Kesi.hu. Minden jog fenntartva.
Készítette: DemiDesign