Címlap

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Névnap

Ma 2019. december 15., vasárnap, Valér napja van. Holnap Etelka és Aletta napja lesz.

Időjárás

KJC-KESI cselgáncsozóinak sikerei Orosházán
2019. április 15. hétfő, 21:23

 

A hétvégén Orosházán rendezett, Oros-Honvéd Kupára 13 versenyzővel és huszonhat szülővel érkezett meg a Kecskeméti Judo Club – Kecskeméti Sportiskola csapata. A Dél-Magyarország régió csapatainak versenyén domináltak a kecskeméti fiúk.

Eredmények:

Falusi Péter, 29 kg I. helyezett

Brezina Dániel, 45 kg I. helyezett

Verdung Imre, 33 kg V. helyezett

Pusztai Maximilien Leon, 45 kg II. helyezett

Szabó-Győrfy Csongor, 45 kg III. helyezett

Szabó-Győrfy Zalán, 35 kg I. helyezett

Székedi Igor, 50 kg I. helyezett

Benkovics Bendegúz, 60 kg II. helyezett

Juhász Máté, 45 kg II. helyezett

Koller Félix Dániel, 45 kg III. helyezett

Lovászi Bendegúz, 66 kg I. helyezett

Szendrővári Zsombor, 49 kg I. helyezett

Szabó Zolta Dániel, 30 kg I. helyezett

Edzők: Nagysolymosi Tibor és Cseh Márk

 

 
Orbán Adrián ökölvívót köszöntötték
2018. szeptember 21. péntek, 08:35

 

Az ifjúsági ökölvívó világbajnokságon ezüstérmet szerzett Orbán Adriánt köszöntötték

Az augusztusban, Budapesten rendezett ifjúsági ökölvívó világbajnokságon ezüstérmet szerzett, a Kecskeméti Sportiskolában nevelkedett Orbán Adriánt és korábbi edzőjét, a Sportiskola ökölvívó szakosztályának a vezetőjét, Német Jánost köszöntötte csütörtökön Ivkovicné Béres Tímea, a Kecskeméti Junior Sport Nonprofit Kft. igazgatója, és Fritz Ágnes, a KESI munkatársa. A magyar fiúcsapat legfiatalabb, 16 éves tagja, először szerepelt világbajnokságon az ifik között, és mindjárt a döntőig jutott, ahol szoros mérkőzésen, pontozással, 3-2-re kapott ki a thaiföldi Atichai Phoemsaptól. A kecskeméti fiú, élete első világversenyén kitűnően mutatkozott be, pedig még soha nem vívott egymás után öt nehéz mérkőzést. Az egyik legsűrűbb súlycsoportban Orbán Adrián először a kirgiz Umar Kubanicsbek Uulut, majd a legjobb nyolc közé kerülésért a kétszeres korosztályos Eb-ezüstérmes ukrán Tarasz Bondarcsukot győzte le. A negyeddöntőben a 2017-es Ázsia-bajnokság ezüstérmesét, az üzbég Aszadhudzsa Mujdinhudzsajevet verte imponáló magabiztossággal, majd az elődöntőben óriási magabiztossággal verte 3:0-ra a súlycsoport Afrika-bajnokát, az egyiptomi Marawan Mamdouh Mohamed Madboulit. A Kecskeméten készülő, a Németh László Gimnáziumban tanuló fiatal versenyző a következő ifjúsági világbajnokságon is indulhat. Célja, hogy olimpián képviselhesse Magyarországot.

Ivkovicné Béres Tímea, Orbán Adrián, Német János, Friztz Ágnes

 
Eredményes szereplés a szegedi Euro Liga versenyen
2018. szeptember 12. szerda, 08:00

 

Edzésen

 

Szegeden kezdődött meg az őszi versenysorozat a Kecskeméti diák és serdülő judosoknak. Több mint 500 indulóval zajlott le a verseny a szombati napon. A Diákoknak a Csaba Béla Emlékverseny, a Serdülőknek az Euro Liga adott lehetőséget, tudásuk felmérésére.

A Diákok közül hárman végeztek az első helyen, Székedi Igor, Falusi Péter, Lovászi Bendegúz. Ezen kívül két ezüst és négy bronzérem került a kecskemétiek tarsolyába.

A diák korosztály után kezdődtek serdülőink mérkőzései. Estébe nyúlóan folytak le a mérkőzések. Ez azonban cseppet sem zavarta Zsadányi Zsoltot és Lipótzy Dánielt, hiszen mindketten brillírozva nyerték meg összes mérkőzésüket. Mind a ketten nehéz ágon kerültek be a döntőbe, ahol sikeresen véghez vitték feladatukat.

Brillírozott Hrabovszky Richárd is. Hatalmas ipponokat dobva jutott a döntőbe, ott viszont legyőzőjére talált. Major Ádám még fiatalon, tapasztalatot gyűjteni érkezett, mind emellett 4 mérkőzés után az ötödik helyen zárt.

Szabó Lili 4 mérkőzés után, szép versenyzéssel a harmadik helyen zárt, ugyanebben a súlycsoportban Sándor Petra Luca hetedik lett.

Csapat összesítésben második helyen végeztünk, amit nagyon szép eredménynek gondolok, hiszen népes mezőnyben négy ország judosai vetették össze erejüket és tudásukat.

Nagysolymosi Tibor

Eredmények:

Csaba Béla Emlékverseny

Diák C korosztály

Székedi Igor 45kg 1.hely

Brezina Dániel 41kg 2.hely

Pusztai Maximilian 45kg 2.hely

Szelei Mózes 45kg 3.hely

Szabó-Győrfi Zalán 33kg 3.hely

Falusi Péter 27kg 1.hely

Szabó-Győrfi Csongor 45kg 5.hely

 

Diák B korosztály

Koller Félix 41kg 3.hely

Szabó Zolta Dániel 38kg 5.hely

Lovászi Bendegúz 60kg 1.hely

Benkovics Bendegúz 55kg 3.hely

 

Euro Liga

Lipótzy Dániel +81kg 1.hely

Szabó Lili 57kg 3.hely

Sándor Petra Luca 57kg 7.hely

Major Ádám 73kg 5.hely

Hrabovszky Richárd 60kg 2.hely

Zsadányi Zsolt 66kg 1.hely

Felkészitő Edzők: Nagysolymosi Sándor, Nagysolymosi Tibor

 


 


 
Jól szerepeltek a KESI atlétái a hétvégi versenyeken
2018. szeptember 10. hétfő, 15:05

 

Több fronton kellett helyt állni a Kecskeméti Atlétikai és Rögbi Club – Kecskeméti Sportiskola atlétáinak a hétvégén. Székesfehérváron az atlétika csapatbajnokság döntői zajlottak. A felnőtteknél közös csapattal indultak a kecskemétiek a szolnoki atlétákkal. A Konok Kunok elnevezésű csapat a hetedik helyen végzett. Egyénileg több kiváló eredményt adtak a "közösbe" a KESI fiataljai. Palkovics István 5000 méteren Kiszel Zsófi 400 m gáton ért el második helyezést. Negyedik lett Lesti Diána távolugrásban, Tamási Ottó 400 méteres gátfutásban és Böröndy Hunor hármasugrásban. Ötödik helyezést ért el Palkovics István 1500 méteren és Galamb Csaba félmaratonon valamint a női 4x400 méteres váltó. Hatodik lett Szűcs Szabina távolugrásban és Fekete István súlylökésben.

A serdülők csapatversenyében a nagyon jó hatodik helyen végeztek a kecskeméti fiatalok. Galamb Csaba félmaratoni futása Budapesten (ez számított be a pontversenybe), összesítésben a 16.helyre volt elég.

A sok egyéni csúcs közül két ifjúsági versenyző eredménye emelkedik ki: Szűcs Szabina 596 centiméteres távolugrása és Fekete István 15,01 méteres felnőtt szerrel elért súlylökése. A serdülőknél az utolsó válogató verseny volt a szeptember végi négy nemzet találkozójára. Nagy örömünkre Barna Patrícia magasugrásban válogatott lett.

 

 
Úszás Oktatás
2018. szeptember 03. hétfő, 11:41

Tisztelt Szülők!

 

2018 szeptemberére meghirdetett úszásoktatási csoportok mind hétköznap délutánra, mind a szombati napra megteltek. Sajnálattal közöljük, de jelenleg nem tudunk több jelentkezést elfogadni. Amint szabadulnak fel szabad férőhelyek, azt a Kecskeméti Sportiskola honlapján közzétesszük. Addig is szíves türelmüket kérjük!

 

Üdvözlettel:

 

KESI úszószakosztályának dolgozói

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

1. oldal / 161
Copyright © 2019 Kesi.hu. Minden jog fenntartva.
Készítette: DemiDesign
 

Pillanatok

 

 

Információk

A sportiskola edzőinek fogadóórája az irodában hétfő és csütörtök 8.30-12.00 és 13.00-15.30 között van.

Hirdetés

Kiemelt weblapok: